Huile de douche

     
Prodigieux® huile de douche
Uljni gel za tuširanje, 200 ml

S nježnim mirisom i zlatnim sjajem           

Za čistu, meku i mirisnu kožu 
Djelovanje prirode
Ovaj uljni gel za tuširanje nježno čisti i njeguje kožu svojom biljnom čistećom bazom bez sapuna. Sadrži ulje slatkog badema koji hrani kožu i čuva njezin zaštitni sloj. Prodigieux Uljni gel za tuširanje osvojit će sva vaša osjetila, a kožu naglasiti diskretnim sjajem bisernih čestica zlatnog odsjaja te nježnim, očaravajućim mirisom cvjetova naranče, magnolije i vanilije.

Dragocjeni učinci za kožu
Učinkovitost dokazana pod dermatološkim nadzorom:
- Ugodna tekstura: 95%(1)
- Upotrebom proizvoda, tuširanje postaje istinski užitak: 80%(1)
- Koža je nježno očišćena: 95%(1)
- Ugodan osjećaj na koži nakon tuširanja: 85%(1)
- Nježan miris kože nakon tuširanja: 75%(1)

(1) Test djelotvornosti proveden pod dermatološkim nadzorom na 20 dobrovoljaca koji su proizvod upotrebljavali svaki dan, kroz 28 dana - % zadovoljstva.

Vrhunski prirodni sastojci
Za nježno čišćenje bez isušivanja zaslužna je baza s uljem slatkog badema. Uljni gel sadrži i mineralne biserne čestice zlatnog odsjaja te 91,9% sastojaka prirodnog porijekla. Ne sadrži sapune, niti parabene.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Uljni gel za tuširanje namijenjen je svim tipovima kože.
Tajna ljepote
Ovaj uljni gel za tuširanje sadrži biserne čestice zlatnog odsjaja i iznimno je nježan prema koži. Pruža istinske trenutke užitka tijekom korištenja, a koža ostaje čista, meka i nahranjena, uz legendarni miris Čudesnog suhog ulja.

Moj dnevni ritual
Prvo nanesite Uljni gel za tuširanje na vlažnu kožu i temeljito isperite. Zatim na još ovlaženu kožu nanesite Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje kako biste ju nahranili i obnovili, a kao točku na i nanesite dašak neodoljivog Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema.
UPOTRIJEBITI S:
 

 

     

NUXE BODY
Gel Douche Fondant

Gel za tuširanje, 200 ml
Čisti nježno bez isušivanja


* Za sve tipove kože           

Djelovanje prirode
Gelasta tekstura u trenutku se pretvara u bogatu i meku pjenu koja nježno obavija tijelo očaravajućom mekoćom cvjetova naranče i badema. Formula bez sapuna štiti hidrolipidni sloj kože od isušivanja, a koža postaje čista, nježna i mekana.

Učinci na kožu

Čisti bez isušivanja kože: 100%*
Ostavlja ugodan osjećaj na koži: 95%*
Pjena koja nježno obavija tijelo: 90%*

*klinički testovi provedeni pod dermatološkim nadzorom, na 20 žena, kroz 21 dan  - % žena koje su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Biljna čisteća baza derivata kokosa nježno čisti kožu bez sapuna i isušivanja. Cvjetovi naranče i badema pružaju joj mekoću i podatnost. Sadrži 88% sastojaka prirodnog porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?

Gel za tuširanje namjenjen je svim tipovima kože.
UPOTRIJEBITI S:

Tajna ljepote

Za svakodnevan nježan piling tijela pomiješajte malo NUXE BODY gela za tuširanje s malo NUXE BODY Pilinga za tijelo i nanesite na vlažnu kožu.


Moj dnevni ritual
Ujutro i navečer gel nanesite na vlažnu kožu, u trenutku će se pretvoriti u nježnu čisteću pjenu.

 

 

     
NUXE BODY Gommage Corps Fondant
Kremasti piling za tijelo, 200 ml
Kožu tijela čisti i zaglađuje

 

* Za sve tipove kože           


Djelovanje prirode
Neodoljiva kremasta tekstura bogato obavija kožu i pažljivo biranim eksfolirajućim česticama učinkovito odstranjuje odumrle stanice s kože čineći ju mekom i zaglađenom.

Učinci na kožu
Nježno uklanja odumrle stanice kože: 95%*
Idealan intenzitet pilinga: 95%*
Popravlja teksturu kože: 95%*

*klinički testovi provedeni pod dermatološkim nadzorom, na 19 žena, kroz 27 dana  - % žena koje su se slagale s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Uklanja odumrle stanice kože uz pomoć 100% prirodnih biljnih eksfolirajućih čestica kore naranče, koštica ličija te ljuski oraha. Ekstrakti suncokreta, kukuruza i kokosa hrane hidrolipidni film, a cvjetovi naranče i badema umiruju i omekšavaju kožu.
Sadrži 95% sastojaka prirodnog porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Piling za tijelo namjenjen je svim tipovima kože.
Tajna ljepote
Za svakodnevan nježan piling tijela pomiješajte malo NUXE BODY gela za tuširanje s malo NUXE BODY Pilinga za tijelo i nanesite na vlažnu kožu. Kremasta tekstura omogućava bolje nanošenje  zrnaca pilinga, za nježno i učinkovito djelovanje na kožu.

Moj dnevni ritual
Jednom do dva puta tjedno nanesite na vlažnu kožu tijela, posebno na laktove, koljena i stopala, a zatim isperite vodom. Idealna priprema kože prije hranjive njege poput NUXE BODY Učvršćujuće kreme za tijelo ili anticelulitnih proizvoda poput NUXE BODY Seruma i Ulja za oblikovanje tijela.
UPOTRIJEBITI S:
 

 

       
 

Gel Lavant Surgras
Iznimno bogat gel za čišćenje lica i tijela, 400 ml
Nježno čisti, umiruje i omekšava kožu


* Za sve tipove kože, a posebno za suhu i osjetljivu           


Djelovanje prirode
Ovaj slastan gel u praktičnom obiteljskom pakiranju toliko je nježan i učinkovit da je namijenjen čišćenju i lica i tijela svih članova obitelji, čak i djece od 36 mjeseci.

Učinci na kožu

Gel ne isušuje kožu: 91%*
Koža postaje meka i podatna: 100%*

*klinički testovi provedeni pod dermatološkim nadzorom, na 11 dobrovoljaca, kroz 21 dana  - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Formula za čišćenje bez sapuna zahvaljujući biljnoj čistećoj bazi ulja suncokreta i kokosa nježno čisti kožu bez isušivanja, te je dubinski hrani. Alantoin je zaslužan za smirivanje i najosjetljivije kože, dok med bagrema obnavlja njezin hidrolipidni sloj. Sadrži 90% sastojaka prirodnog
porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Gel je namijenjen svim tipovima kože, a posebno suhoj i osjetljivoj. Mogu ga koristiti svi članovi obitelji, čak i djeca nakon 36 mjeseci starosti.

 UPOTRIJEBITI S:
Tajna ljepote
Ovaj praktičan gel dolazi u velikom obiteljskom pakiranju od 400 ml  i namijenjen je njezi lica i tijela cijele obitelji.

 

Moj dnevni ritual
Svakodnevno ujutro i navečer nanesite gel na vlažnu kožu lica i tijela, zatim isperite.