Laboratorij NUXE

Otkrića laboratorija NUXE predstavljaju kombinaciju strasti, inovativnih proizvoda, prirode i učinkovitosti, sve to osmišljeno prema željama i potrebama žena. Prednost NUXE-a njegova je znanstvena alkemija koja udružuje dragocjene učinke biljaka, testirane i dokazane učinkovitosti i sigurnosti, očaravajuće mirise i neodoljive teksture.

 
 

 

Priroda kao izvor inspiracije


U NUXE-u velike napore ulažu u istraživanje rijetkih biljaka iz cijeloga svijeta kao npr. »suze bambusa« (les Larmes de Bambou), riječna mourera (Mourera Fluviatilis) ili brazilska mimoza (Mimosa du Brésil - NUXE-ov patent).

NUXE-ov istraživački laboratorij crpi nadahnuće i iz tradicionalnih biljaka s kojima ostvaruje nevjerojatne rezultate. Da bi na prirodan način postigli efekt botoxa, u rajskoj liniji Créme Nirvanesque® smanjen je učinak acetilkolina, neurotransmitera koji je odgovoran za mikronapetosti kože u kombinaciji s cvijetom modrog lotusa, korijenu bijelog sljeza i sjemenkama maka. Rezultat – 3 NUXE patenta.

 
 

 

Visoka sigurnost i dokazana učinkovitost

Sigurnost NUXE proizvoda potvrđena je brojnim testovima, ali nikada na životinjama. Klinički testovi učinkovitosti provode se pod nadzorom dermatologa.

Neodoljive teksture i očaravajući mirisi

Proizvodi sadrže prirodna eterična ulja, odabrana radi svoje učinkovitosti, ali i zbog neodoljivog mirisnog užitka prilikom korištenja.

Visoki standardi kakvoće ulja i biljnih maslaca, omogućavaju postizanje savršene teksture proizvoda – jednostavno nanošenje i lako upijanje koji ostavljaju kožu nevjerojatno mekom i podatnom.