Pitate se može li Nuxe kozmetika
biti još prirodnija a sastojci još učinkovitiji?
 
Predstavljamo Vam organsku liniju kozmetike iz Laboratorija Nuxe - BIO-BEAUTÉ® by NUXE. Slasna i mirisna linija čiji sastojci i moć djelovanja dolaze iz srca voćnih plodova nudi formule koje sadrže do 98% sastojaka dobivenih iz organskog uzgoja. Linija je ponosni vlasnik certifikata ECOCERT® i oznake COSMEBIO® koji jamče visok udio sastojaka prirodnog porijekla te sastojaka iz organskog uzgoja, što je i jasno naznačeno na svakom pakiranju.

Prednost organske kozmetike je da sadrži više aktivnih sastojaka te veću količinu vitamina i antioksidansa koji joj jamče sigurnije i učinkovitije djelovanje na kožu.

Zato od sada bez problema svoju šminku možete i pojesti. Upoznajte BIO (organske), 100% prirodne balzame za usne s nijansom BRESKVE ili MALINE.
 

 

     

BIO-BEAUTÉ by Nuxe
Baume Lèvres au Beurre d’Abricot

Balzam za usne s maslacem marelice – bez boje, 15ml

Za suhe ili ispucale usne           


100%
sastojaka prirodnog porijekla

45,2%
sastojaka dobivenih organskim uzgojem
100% prirodan balzam za usne s bio certifikatom crpi svoja obnavljajuća svojstva iz biljnih ulja i maslaca. Bio ulje breskve i maline hrane usne, a nježan bio karite maslac i maslac marelice obnavljaju kožnu barijeru. Slasno topiva tekstura obavija usne i pruža im blistav bezbojan sjaj. 100% prirodan miris s notama kruške i šljive te slatki okus badema razveselit će i najveće gurmane.  

Oštećene usne su obnovljene: 91%* i umirene: 100%*. Njihovo stanje je poboljšano:96%*. Rezultati su dokazani i u ekstremno hladnim uvjetima u Kanadi.

*Klinički testovi upotrebe provedeni pod dermatološkim nadzorom nakon 28 dana upotrebe na 23 dobrovoljke u ekstremno hladnim uvjetima u Kanadi.  % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom odmah nakon upotrebe.

UPOTRIJEBITI S:
UPOTREBA
Prema potrebi balzam nanesite na suhe ili ispucale usne bilo kad u toku dana.

PREDNOST BIO-BEAUTÉ®
Balzam nudi trenutno poboljšanje zbog kombinacije tri izuzetno topiva poliglicerida suncokreta koji ostavljaju prekrasan bezbojan sjaj bez ljepljivog osjećaja.

SASTOJCI
Biljni sastojci i/ili bio certificirani sastojci : 
- nježan bio maslac marelice,
- bio karite maslac,
- uljni ekstrakt pulpe bio breskve,
- uljni ekstrakt bio maline.


 

 
 
BIO-BEAUTÉ by Nuxe
Baume Lèvres Réparateur Teinté à la Pulpe de Pêche

Obojeni balzam za obnavljanje usana – nijansa ružičaste breskve, 15ml

Za suhe i ispucale usne           


100%
sastojaka prirodnog porijekla

44,4%
sastojaka dobiveno organskim uzgojem

Usne boji nijansom ružičaste breskve i vašem osmjehu daje svježinu i sjaj. Balzam je 100% prirodnog porijekla i ima nijansu ružičaste breskve. Suhe i ispucale usne obnavlja i hrani. Bio maslac marelice i bio karite maslac obnavljaju, dok uljni ekstrakt breskve dubinski hrani usne. Ova izvanredna poslastica ima osvježavajuć okus breskve i kruške te miris po malinama i vaniliji. Slasna kremasta tekstura nije ljepljiva, a usnama daje božanstveno prirodan i sjajan izgled!

Usne su intenzivno nahranjene kod 95%* žena.  
Oštećene i ispucale usne trenutno su obnovljene kod 90%* žena.

*Test upotrebe proveden je na 21 –oj dobrovoljki tokom 28 dana sa 100% suhim i ispucalim i 100% osjetljivim usnama. % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom odmah nakon prvog nanošenja.

UPOTREBA
Nanesite bilo kada u toku dana i vaše će usne postati sjajne i dubinski nahranjene.

PREDNOST BIO-BEAUTÉ®

100% prirodna njega usana sa certifikatima koja dubinski hrani i obnavlja usne i boji ih nježnom nijansom.

SASTOJCI
Biljni sastojci i/ili bio certificirani sastojci:
- organski (bio) maslac marelice,
- organski (bio) karite maslac,
- uljni ekstrakt organske (bio) breskve.

 UPOTRIJEBITI S:


 

     

BIO-BEAUTÉ by Nuxe
Baume Lèvres Réparateur Teinté à la Pulpe de Framboise

Obojeni balzam za obnavljanje usana – nijansa maline, 15ml

Za suhe ili ispucale usne      


100%
sastojaka prirodnog porijekla

43,6%
sastojaka dobivenih organskim uzgojem
Balzam je 100% prirodnog porijekla i ima nijansu maline. Suhe i ispucale usne obnavlja i hrani. Bio maslac marelice i bio karite maslac obnavljaju, dok uljni ekstrakt maline dubinski hrani usne. Ova izvanredna poslastica ima osvježavajuć okus breskve i kruške te miris po malinama i vaniliji. Slasna kremasta tekstura nije ljepljiva, a usnama daje božanstveno prirodan i sjajan izgled!

Usne su intenzivno nahranjene kod 95%* žena. 
Oštećene i ispucale usne trenutno su obnovljene kod 90%* žena.

*Test upotrebe proveden je na 21-oj dobrovoljki tokom 28 dana sa 100% suhim i ispucalim i 100% osjetljivim usnama. % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom odmah nakon prvog nanošenja.

UPOTRIJEBITI S:
UPOTREBA
Nanesite bilo kada u toku dana i vaše će usne postati sjajne i dubinski nahranjene.

PREDNOST BIO-BEAUTÉ®
100% prirodna njega usana sa certifikatima koja dubinski hrani i obnavlja usne i boji ih nježnom nijansom.

SASTOJCI
Biljni sastojci i/ili bio certificirani sastojci : 
- Organski (bio) maslac marelice
- Organski (bio) karite maslac
- Uljni ekstrakti organske (bio) maline.


 

     
Rêve de Miel® Stick Lèvres
Stik za usne, 4 g
Hidratizira i njeguje

 

* Za dehidrirane i ispucale usne           


Djelovanje prirode
Ovaj dugo očekivani mlađi brat legendarnog Rêve de Miel® Balzama za usne, praktičan je suputnik u stiku koji obilato hidratizira usne i štiti ih od nepovoljnih vanjskih uvjeta.

Učinci na kožu
Odlična zaštita usana od vanjskih utjecaja - 88%*,
Usnama je vraćena mekoća i podatnost - 82%*

*Test učinkovitosti proveden je pod dermatološkim nadzorom na 21 dobrovoljcau– samoprocjena nakon 28 dana upotrebe u ekstremnim vremenskim uvjetima u Kanadi - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Formula bogata uljima suncokreta, makadamije i slatkog badema, intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema ih dubinski obnavlja, dok vitamin E djeluje kao štit od štetnih vanjskih utjecaja. Shea maslac, arganovo ulje te ekstrakt ječma umiruju kožu usana i štite od iritacija. Sadrži 90,9 % sastojaka prirodnog porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Ovaj stik za usne namijenjen je svakodnevnoj hidrataciji i zaštiti usana.

Tajna ljepote
Za blistave i naglašene, putene usne, nakon Rêve de Miel® Stick Lèvres Stika za usne nanesite slasan Bio-Beaute Balzam za usne s nijansom breskve ili maline.


Moj dnevni ritual
Ovaj praktičan stik nosite sa sobom svugdje gdje god se nalazili, a kod izrazito hladnih vremenskih uvjeta i oštećenja usana, nanesite intenzivni tretman za obnovu usana - Rêve de Miel® Baume Lèvres.

UPOTRIJEBITI S:


 

     

Reve de Miel® Baume Lèvres
Balzam za usne, 15 ml
Obnavlja i dubinski hrani


* Za suhe i oštećene usne           

Djelovanje prirode
Ovaj legendarni balzam, čija je učinkovitost dokazana u izrazito nepovoljnim vremenskim uvjetima u Kanadi, bogato hrani i obnavlja suhe i ispucale usne. O njegovoj popularnosti govori i podatak da se svake minute proda jedan Rêve de Miel® Balzam za usne diljem svijeta.

Učinci na kožu 
Oštećene usnice su obnovljene - 96%*,
Usnice su nahranjene - 82%*
Usnice su zaštićene – 91%

*Test učinkovitosti proveden je pod dermatološkim nadzorom na 22 dobrovoljca – samoprocjena nakon 28 dana upotrebe u ekstremnim vremenskim uvjetima u Kanadi - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci 
Dragocjena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema te uljni ekstrakt nevena hrane, omekšavaju i regeneriraju ispucale usne. Med cvijeta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože, dok shea maslac njeguje kožu čineći ju mekšom. Vitamin E djeluje aktioksidativno, protiv prijevremenog starenja kože dok ekstrakt grejpa daje osjećaj nevjerojatne ugode prilikom korištenja.
Sadrži 80,2 % sastojaka prirodnog porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Balzam je namijenjen izrazito suhim i oštećenim usnama.

UPOTRIJEBITI S:

Tajna ljepote
Za blistave i naglašene, putene usne, nakon Rêve de Miel® Baume Lèvres Balzama za usne nanesite Bio-Beaute slasni balzam za usne s nijansom breskve ili maline.


 Moj dnevni ritual
Ovaj neodoljivi balzam nanosite svakodnevno i ljeti i zimi, koliko god puta je potrebno dok se usnice ne oporave, a kao putnu varijantu isprobajte praktični Rêve de Miel® Baume Lèvres Stick Lèvres Balzam za usne u stiku.